Mooste Viinavabrik

Toitlustus ja menüü

Seminaride ja vastuvõttude toitlustuse korraldamisel lähtume alati külaliste soovidest. Menüü kokkupanemisel ja tooraine valikul eelistame kohalikku ja ainult kõrge kvaliteediga toorainet. Hoolitseme selle eest, et meie külalised saaksid nii maitseelamusi kui samaaegselt tugeva kõhutäie. Toilustust pakume esimesel korrusel sammassaalis.

Menüü valikud:

Kohvipaus 

Sisaldab: värskendav smuuti, viinavabriku ahjusoe küpsetis kohv, tee, vesi

 
Kergemad road:  
Veisefileesalat     
Mozzarella salat    
Meega kitsejuustu salat  
Bruchettad seene ja peekoniga  
Bruchettad tomati ja basiilikuga  
Seitsme kala supp  
Köögivilja püreesupp krõbeda peekoniga  
Seene püreesupp krõbeda peekoniga  
Pearoog:  
Viini šnitsel, lisandiks kartulipuder ja kurgi meloni salat  
Ahjulõhe, lisandiks metsik riis, juustukaste ja värske salat    
Kreemjuustuga täidetud kanafilee serveeritakse kastme, ahjukartulite ja salatiga   
Pardifilee serveeritakse veinikastme, kartuli-porgandipüree ja kurgi-melonisalatiga  
Desserdiks:  
Šokolaadi fondant jäätisega  
Pavlova mascarpone kreemiga  
Marja quiche  
Virsikuga kohupiimakook  
Põlvamaa maasikad šokolaadi kastmes